Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ Ε.Β.Ε. ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26/9/2012

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 
        Η Διοίκηση της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α υλοποιώντας απόφαση της τελευταίας Περιφερειακής σύσκεψης που έγινε με πρωτοβουλία της στις 10ης Σεπτεμβρίου, αλλά και απόφαση του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ της 19ης Σεπτεμβρίου, συμμετέχει στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγελθεί για την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου  με κλείσιμο όλων  των  καταστημάτων  -επιχειρήσεών των Ε.Β.Ε. έως τις 3 το μεσημέρι.
Σύσσωμος ο κόσμος των Ε.Β.Ε. αντιδρά και αντιτίθεται στο νέο  σκληρό και επώδυνο πακέτο μέτρων που επιβάλλει η Τρόικα και θα εφαρμόσει η κυβέρνηση συνεργασίας των τριών, εξοντώνοντας πραγματικά και οδηγώντας στον όλεθρο τον ελληνικό λαό. Απορρίπτει κατηγορηματικά τα βάρβαρα και αντικοινωνικά αυτά μέτρα τα οποία θα οδηγήσουν στην απόλυτη φτώχεια, την καταστροφή και την απόγνωση μια ολόκληρη κοινωνία και οικονομία που τα τελευταία χρόνια «ψυχορραγεί».
Καλούνται όλοι οι επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας και στην απεργία της 26ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  με κλείσιμο των καταστημάτων –επιχειρήσεων τους έως τις 3 το μεσημέρι και συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει  το πρωί 11  στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου.