Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Αθήνα 31 Μαρτίου

Πάτρα 17 Μαρτίου 2014



ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
ΚΑΛΕΣΜΑ προς τα Σωματεία


ΘΕΜΑ: Αποφάσεις Δ.Σ. ΓΣΕΒΕΕ για πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα
            τη Δευτέρα 31  Μαρτίου 2014.


 Συνάδελφοι

 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ στην τελευταία συνεδρίασή εκτιμώντας την δραματική κατάσταση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι μικρές, πολύ μικρές επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενοι στη χώρα μας ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ την διοργάνωση μεγάλης πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Αθήνα.

Το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ στο οποίο συμμετέχει και ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ κ. Π. Σκέντζος καλείται να υλοποιήσει την απόφαση αυτή ενημερώνοντας τις Ομοσπονδίες μέλη της και τα Α΄’θμια Σωματεία  και οργανώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συγκέντρωση αυτή. Τα βασικά και φλέγοντα ζητήματα- θέματα που παραμένουν άλυτα και για τα οποία καλούμαστε όλοι να αντιδράσουμε με δυναμικό τρόπο είναι:

Α) Η πολιτική της λιτότητας
Β) Η συνεχής συρρίκνωση των επιχειρήσεων (λουκέτα-κλείσιμο επιχειρήσεων) 
Γ) Το φορολογικό (υπερφορολόγηση, υπέρογκα-αυστηρά πρόστιμα κλπ.)
Δ)Το ασφαλιστικό (υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, τεράστιες οφειλές, κατασχέσεις , ανασφάλιστοι χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ.)
Ε )Εμπορικές μισθώσεις (επαγγελματική στέγη)

       Η συγκέντρωση θα γίνει στην ΑΘήνα στην πλατεία Κλαυθμώνος την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Σε τοπικό επίπεδο η ΟΕΒΕΣΝΑ συστρατεύεται με τη ΓΣΕΒΕΕ και ξεκίνησε σειρά ενημερωτικών και οργανωτικών ενεργειών σε συνεργασία πάντα με τα Α/θμια Σωματεία μέλη της με στόχο τη συμμετοχή και δυναμική παρουσία στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην Αθήνα.

Η μετακίνηση θα γίνει με μισθωμένα από τη ΓΣΕΒΕΕ πούλμαν. Για το λόγο αυτό καλούνται τα Σωματεία να ενημερώσουν κι αυτά με τη σειρά τους τα μέλη τους και να αναλάβουν να γνωστοποιήσουν εγκαίρως την Ομοσπονδία μας τον ακριβή αριθμό των ατόμων και τη λίστα συμμετεχόντων προκειμένου να γίνει η ορθή διαχείριση της μετακίνησης και να εξασφαλιστεί ο αναγκαίος αριθμός πούλμαν που θα μισθωθούν .
Στην Πάτρα θα γίνει προσυγκέντρωση στο Πανπελοποννησιακό Στάδιο της το πρωί της Δευτέρας 31 Μαρτίου 2014 στις 7 και αναχώρηση για Αθήνα στις  8 η ώρα.





Για  την Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α.

                     Ο                                                                      Ο

              ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

             Παναγιώτης  ΣΚΕΝΤΖΟΣ                                            Δημήτριος ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ