Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

                               ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
                                 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
                      προς όλους τους συναδέλφους και  
                    Σωματεία –μέλη της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α.       


ΘΕΜΑ:  Διαμαρτυρία για την αναγκαστική είσπραξη οφειλών από Κ.Ε.Α.Ο.



Συνάδελφοι
                
        Η Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α.  και τα Σωματεία μέλη της  συμμετέχουν μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας στην αυριανή διαμαρτυρία της Τετάρτης 9 Ιουλίου που αφορά  στην  αναγκαστική είσπραξη των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ μέσω των διαδικασιών άμεσης κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων των οφειλετών από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.)  
Στα πλαίσια λοιπόν της αυριανής κινητοποίησης θα γίνει  προ-συγκέντρωση στις 7.30 το πρωί στα τοπικά  γραφεία του ΟΑΕΕ στην οδό Κορίνθου και στη συνέχεια συγκέντρωση  διαμαρτυρίας, κατάληψη - αποκλεισμός των γραφείων του Κ.Ε.Α.Ο. που βρίσκονται στην οδό Γούναρη και Κορίνθου (Ι.Κ.Α)  στις 9 το πρωί με  απόδοση ψηφίσματος.
Πρέπει να μπει φρένο στην εξοντωτική αυτή πολιτική της κυβέρνησης και να σταματήσουν οι ανελέητες και βάρβαρες διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης και κατασχέσεων οι οποίες σφίγγουν ολοένα και περισσότερο τη θηλιά γύρω από το λαιμό των μικρών επαγγελματιών και αυτοαπασχολουμένων, ειδάλλως θα οδηγήσουν πολλούς ακόμα συναδέλφους στην καταστροφή και την εξαθλίωση χωρίς βέβαια να λυθεί το ταμειακό αδιέξοδο στον οποίο έχει περιέλθει  το  ταμείο μας ο ΟΑΕΕ.
Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι επαγγελματίες , βιοτέχνες, έμποροι, αυτοκινητιστές να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στην διαμαρτυρία αυτή.