Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάλεσμα σε κινητοποιήσεις

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ – ΚΑΛΕΣΜΑ

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή  στις κινητοποιήσεις-συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Πάτρα την Τετάρτη 10 & Πέμπτη 11  Ιουνίου  2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας  κατά τη τελευταία συνεδρίασή του την Τετάρτη 3 Ιουνίου μεταξύ των τακτικών θεμάτων της ημερησίας διάταξης συζήτησε και το βασικό- επίκαιρο θέμα των οικονομικών εξελίξεων στην  χώρα μας  καθώς και των αρνητικών επιπτώσεων της πολύμηνης διαπραγμάτευσης μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών –εταίρων.
Κοινή διαπίστωση όλων των μελών  του Δ.Σ. οι οποίοι προέρχονται από διαφόρους κλάδους των επαγγελματιών, βιοτεχνών,  εμπόρων και αυτοκινητιστών ήταν ότι η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα ,η εθνική και τοπική οικονομία και οι παράγοντες της αγοράς εν γένει είναι δραματική αγγίζοντας πλέον τα όρια της ασφυξίας.
Η αγορά στραγγίζει κάθε μέρα και περισσότερο, μικρές επιχειρήσεις κλείνουν αφού αδυνατούν ανταπεξέλθουν στα λειτουργικά τους έξοδα και  υποχρεώσεις τους, δυστυχώς χωρίς  να υπάρχει φως στον ορίζοντα παρά μόνο θολό τοπίο. Η ανεργία αυξάνεται με δραματικά αποτελέσματα για όλη την κοινωνία, η φτωχοποίηση και εξαθλίωση μεγαλώνει και η κοινωνία  απαιτεί άμεσα λύσεις και όχι σε  βάθος τετραετίας .  Και φυσικά όχι άλλα επώδυνα  και βάρβαρα μέτρα. Στα πλαίσια αυτά αποφασίστηκε ομόφωνα να συμμετέχει η Ομοσπονδία στις κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες σε τοπικό επίπεδο που θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα.
καλούμε
Όλα τα Σωματεία μέλη μας και τους συναδέλφους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους αυτοκινητιστές να συμμετέχουν μαζικά  την ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ, το πρωί στις 8.30 στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Α ΄ Εφορία  καθώς  και την Πέμπτη  11 Ιουνίου το απόγευμα στις 7στην Πλατεία Γεωργίου.


Για το ΔΣ
                                Ο                                                                                     Ο
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            Παναγιώτης ΣΚΕΝΤΖΟΣ                                            Δημήτρης  ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ