Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 18/10/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από απόφαση της κλαδικής Ομοσπονδίας μας (ΠΟΕΙΑΤΑ) και του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, θα συμμετέχουμε  στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση  που έχει εξαγγελθεί από την ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ αλλά και την ΓΣΕΒΕΕ-ΕΣΕΕ για την Πέμπτη 18/10/2012.
Σύσσωμος ο κόσμος των ΕΒΕ αντιδρά και αντιτίθεται στο νέο σκληρό και επώδυνο πακέτο μέτρων που επιβάλλει η ΤΡΟΪΚΑ.
Διαμαρτυρόμαστε για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι και για τα οικονομικά μέτρα λιτότητας που έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σε απόγνωση.
Καλούμαστε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση  της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου 2012 με  24ωρη ακινητοποίηση των οχημάτων μας από τις 5 η ώρα το πρωί της Πέμπτης έως τις 5 η ώρα το πρωί της Παρασκευής, καθώς και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί  στη  Πλατεία Γεωργίου στις 10:30  το πρωί.
Η πορεία των απεργιακών εκδηλώσεων θα ελέγχεται από ομάδες περιφρούρησης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατά τη διάρκεια της απεργίας δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών και ως εκ τούτου οι μεταφορείς που έχουν αναλάβει το έργο, να ενημερώσουν εγκαίρως τους γονείς των μαθητών.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    

Σκέντζος  Παναγιώτης                          

Ο
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σίδερης Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου